Sponsorater

Hos CBP ligger det os meget på sinde, at vi støtter op om gode tiltag der gavner, fremmer og beriger bager- og konditorfaget. Det er vigtigt, at vi værner og udviser stolthed omkring det gode håndværk.

Bevare bager- og konditorfaget.
CBP har en ambition om, at skabe morgendagen og samtidigt løfte niveauet for hverdagen.

Der bruges masser af kræfter rundt om i landet, der igennem faglig dygtighed, dagligt, skaber lækkert smagfuld bagværk og flotte, indbydende kager til kundernes store tilfredsstillelse. Der findes også de, der hæver niveauet og konkurrerer i bager- og konditorkunnen, og udviser resultater som er en direkte fryd for øjet og kræs for ganen. 

Gode formål og tiltag støtter vi gerne direkte eller via bl.a. kampagner ude hos håndværksbageren. Formålet for os er, at vi også fremadrettet har en stolt bager- og konditorbranche der bærer faget videre.

Guldsponsor for Det Danske Bagerlandshold

Det er stadig med stort engagement og stolthed, at vi har valgt at forsætte vores guldsponsorat til det "Det Danske Bagerlandshold." Det ligger os meget på sinde, at bidrage til at fremme branchen, herunder de gode råvarer, håndværket og bevare stoltheden i faget.

Chefkoordinator for Bagerlandsholdet, Kasper Hansen, udtaler ...
"Vi er utrolig glade for, at vi har fået CBP med om bord på rejsen mod noget større. I en branche med mange interessenter er det vigtigt, at vi kan navigere i det politiske miljø, og tilgodese alle parter og det er et livslangt læringsprojekt. Jeg er utrolig glad og stolt på hele projektet og ikke mindst deltagernes vegne, at vi nu kan tilføje endnu en virksomhed til rækken af guldsponsorer."

"Vi skal hver dag sørge for, at vi har og dyrker en kultur, hvor vi samskaber hele organisationen, lige fra den enkelte deltager til ledelse og sponsorer."

"Med tilgangen af CBP får vi udviklet vores økonomiske fundament og dermed kan vi alle holde snuden i sporret og forsætte den retning vi har sat os jf. vores strategi 2016 – 2020. Landsholdet er et fællesskab, og derfor gør vi ekstra ud af, at inddrage virksomhederne og få dem til at føle, at de er en del af et fælles projekt, som udvikler sig måned for måned, år for år."


5 spørgsmål til "Det Danske Bagerlandshold"

Ligesom resten af Danmark blev det også en realitet for Det Danske Bagerlandhold, at planlagte aktiviteter desværre blev ændret grundet COVID-19.

Vi har derfor stillet 5 skarpe til Bagerlandsholdet, hvordan de har haft det under under Coronaen.

Øvrige sponsorater

  • 2020: Skills Denmark
  • 2020: Årets kage - Bronzesponsor
  • 2019: Årets kage - Bronzesponsor
  • 2018: Årets kage - Bronzesponsor
  • 2018: Årets brød og kager
  • 2017: Julemærkehjemmet
  • 2016: Børnecancerfonden