Manitoba brød med bygsur

15 stk. á 700 gram

Ingredienser
3.000 g Manitoba Hvedemel (33820)
1.000 g Øko Durummel, fint (23031)
1.000 g Bygsur 20aktiv, flydende (802038)
500 g CBP Havregryn (4095)
250 g Øko Hørfrø (33207)
250 g Øko Sesamfrø med skal (26381)
250 g Farin brun (34645)
250 g Øko smør, saltet (26030)
150 g Salt med jod (34799)
60 g Kronjäst orig. gær (36018)
3.000 g Vand 1
1.000 g Vand 2

Ingredienserne (med undtagelses af smør, salt og vand 2) æltes 8 min. langsomt. Det tempererede smør tilsættes sammen med salt. Vand 2 tilsættes lidt efter lidt, mens dejen æltes skær i 2. gear.

Dejen kommes i dejkasse og ligger 60 min., inden den foldes og stilles på køl (24-48 timer).

Dejen tages ud fra køl og tempererer 120 min. i bageriet. Den vendes ud på grov durum og hakkes ud. Bages umiddelbart efter ved 230°C i 35-40 min.