Pistaciedrøm 6 stk. á 406 gram Ingredienser1.000 g CREDI® Cake Platin lys (935512)350 g Helæg past. Skrabe (36225)300 g Planteolie,vegetab. (33417)225 g Vand20 g Pastarom Pistachio (29186) 300 g Irca cream Pistacio (36704) 120 g Irca cream Pistacio (36704)120 g Mirabella Hvid creme (36716) CREDI® Cake Platin lys, æg, olie, vand og Pastarom Pistachio røres med spartel i 4 min ved lav hastighed. 300 g kagedej doseres pr. kageform (54501). Kagerne bages ved 165°C i ca. 40 min. og afkøles derefter. Der sprøjtes 50 g Pistaciecreme ind hver kage - benyt en plast sprøjtepose og klip ethul...
Krydret efterårskage 16 stk. á 587 gram Ingredienser3.288 g CREDI® Luksus Cake (935535)1.068 g Helæg past. Skrabe (36225)986 g Planteolie,vegetab. (33417)658 g Vand35 g Honningkagekrydderi (29722) 1.150 g IGOS Fruit filling Æble 65% (30062)900 g Irca Nocciola fyldning (36717) 1.300 g Irca caramel crumble (36700) CREDI® Luksus Cake, æg, olie, vand og honningkagekrydderi røres med spartel i 5 min ved medium hastighed. Dejen fordeles i 3 kantplader (46x60 cm) foret med silikonepapir med 2.000 g dej i hver. Kagebundene bages ved 170°C i ca. 18 min. Når kagebundene er kølet af, smøres...
Mariagertobabrød med poppet rug, sesam og mørk brødmalt 15 stk. á 700 gram Ingredienser5.000 g Øko Mariagertoba hvedemel (23019)1.000 g Bygsur 20aktiv, flydende (802038)300 g Poppet Rug (4097)200 g Øko Sesamfrø med skal (26381)100 g Mørk brødmalt (20100)100 g Credifrost® Super (944696)40 g Kronjäst orig. gær (36018)3.250 g Vand 1140 g Salt med jod (34799)500 g Vand 2  Ingredienserne (med undtagelse af salt og vand 2) æltes langsomt i 8 min. Salt tilsættes og æltehastigheden øges. Vand 2 tilsættes lidt efter lidt, og dejen æltes skær. Lad dejen hvile 60 min. i dejkasse. Herefter foldes...
Sirupskage med luksuscreme 4 stk. á 686 gram eller 1 stk i gastro kantbakke á 2.745 g Ingredienser900 g Credi MultiCake (935521)100 g Sukker (34404)100 g Vegetabilsk planteolie (33417)200 g Æg (36225)320 g Kærnemælk240 g Brun kagesirup (21769) 200 g Abrikosmarmelade (30106)400 g Luksus creme (29063)5 g Vaniljesukker (25021)240 g Irca Chocosmart mørk (36701)40 g Mandelsplitter (28076) Ingredienserne til sirupskagen blandes og røres med spartel ved lav hastighed i 4-5 minutter. Kageringe med Ø16cm placeres i citronkagekapsler. Ringene fedtes med Crefino og fyldes med 400 g kagedej. Bages ved...
Rugbrød med solsikkeprotein 10 stk. á 1.100 g Opskriften er også god til rugsnacks og sandwichboller. Brødet indeholder 8,6 g protein pr. 100 g Ingredienser2.000 g CBP skåret rug 10 (4081)500 g Solsikkeprotein RAW (33211)120 g Salt med jod (34799)100 g Mørk brødmalt (20100)3.000 g Vand 1800 g Flydende surdej rug (802043)800 g Solsikkekerne (33167)100 g Kronjäst orig. gær (36018)1.600 g Vand 2 Dagen før produktion iblødsættes skåret rug, solsikkeprotein, salt, brødmalt og vand 1. Stilles tildækket i bageriet til dagen efter. Solsikkekernerne ristes gyldne. Alle ingredienser tilsættes,...