Surdejs power flute med ost og solsikkeprotein Rustikt brød baseret på surdejsbrød koncentratet. Koldhævet for optimal smag og udtryk. Brødet er toppet med goudaost, og dejen er beriget med solsikkeprotein for at øge proteinindholdet.  46 stk. á 120 gram Ingredienser600 g Just4Taste Surdejsbrød konc. (949797)1.550 g Øko Tipo 00 (23010)300 g Øko durummel fint (23031)260 g Solsikke protein, Suntein (33211)35 g Credifrost® Super26 g Kronjäst orig. gær (36018)70 g Salt med jod (34799)1.950 g Vand 1360 g Vand 2460 g Økolandet revet Gouda Dejen æltes 10 min. i 1. gear. Tilsæt salt ved skift...
Cruffin - twistet croissant med pralinéfyld Twistet croissant også kaldet cruffin - altså en hybrid mellem en croissant og en muffin. Efter bagning bliver den vendt i sukker og fyldt med vaniljecreme med Valrhona Crunchy Praliné, der består af 25% mandler og 25% hasselnødder. What's not to like ! 95 stk. á 80 gram Ingredienser2.700 g Manitoba Hvedemel (8808)650 g Sødmælk200 g Helæg past. Skrab (36225)100 g Bygsur 20aktiv, flydende (802038)100 g Øko smør, saltet (26030)100 g Kronjäst orig. gær (36018)50 g Stødt melis (34404)50 g Salt uden jod (34809)600 g Vand 1.200 g Øko smør, saltet...
Luksus glaze kager med blodappelsin og Valrhona Skal du imponere dine gæster, så spring ud i denne luksus glaze kage. Kagen består bl.a. af blodappelsinmousse, chokolademousse og en mandelbund. Kagerne glazes med Valrhona Absolu Cristal glaze, så du er sikker på, at glazen bliver perfekt hver gang. 24 stk. á 83 gram Ingredienser480 g Blodappelsin mousse (basisopskrift)240 g Praliné og orange indlæg (basisopskrift)480 g Kidavoa mousse (basisopskrift)240 g Mandelbund (basisopskrift)360 g Crunchy praliné glaze (basisopskrift)200 g Valrhona Satilia mørk 62% (32755) Sprøjt 20 g blodappelsin...
Koldhævet focaccia Nogle gange skal det være nemt, men derfor behøver du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Dejen kan opbevares på køl i kasser i 3 dage, så du løbende kan tage fra og bage det, du har brug for. Så er der hele tiden friskbagt brød. Koldhæves for optimal smag, struktur og rationel arbejdsgang. 21 stk. á 500 gram Ingredienser6.000 g Credi Ferment (949784)150 g Salt med jod (34799)40 g Kronjäst orig. gær (36018)45 g Credifrost® Super (949789)4.000 g Vand 1500 g Vand 2 Dejen (med undtagelses af salt og vand 2) æltes i 10 min. i 1. gear. Æltes skær i 2. gear. Herefter...
Limonedrøm 6 stk. á 403 gram Ingredienser1.000 g Platin CREDI® Cake lys (935512)350 g Helæg past. Skrabe (36225)300 g Planteolie,vegetab. (33417)225 g Vand 300 g Irca Cremirca Citron (36711) 120 g Praline Delicrisp Citron (36709)120 g Mirabella Hvid creme (36716) CREDI® Cake Platin lys, æg, olie og vand røres med spartel i 4 min ved lav hastighed. 300 g kagedej doseres pr. kageform (54501). Kagerne bages ved 165°C i ca. 40 min. og afkøles derefter. Der sprøjtes 50 g Cremirca citroncreme ind hver kage - benyt en plast sprøjtepose og klip ethul på 5-7 mm, og stik posen et par cm ned i...