Luksus solbærtærte 10 stk. á 915 gram Ingredienser900 g Shortbread (basisopskrift)2.000 g Karamelbrownie (basisopskrift)750 g Chokoladeglaze med hasselnødder (basisopskrift)1.500 g Solbærganache (basisopskrift)3.000 g Solbærmousse (basisopskrift)1.000 g Solbærgelé (basisopskrift) Læg den bagte browniebund oven på den bagte shortbread bund, chokoladeglache smøres oven på brownien. Den færdige solbærganache lægges på som næste lag, og det skal gerne være et ens, lag der kommer på. Kagen sættes på køl, til ganachen har sat sig. Solbærmousse kommes på i et pænt ens lag. Sættes igen på køl,...
Hasselnøddebrownie med karamel og Valrhona 78 stk. á 55 gram Ingredienser500 g Helæg past. (36225)400 g Stødt Melis (34405)400 g Farin, brun (34639)200 g Vaniljesukker (25021)800 g Valrhona Guanaja, mørk chokolade 70% (32750)540 g Smør, saltet (36063)300 g Debic piskefløde 35% (21130)330 g CBP Hvedemel (4001)400 g Hasselnødder, hele (28204)460 g Blød karamel (basisopskrift) Pisk langsomt sukker, brun farin, æg og vaniljesukker. Samtidig smeltes chokoladen, og smøren smeltes i. Derefter tilsættes fløde i chokoladeganachen. Hæld ganachen i blandingen af æg og sukker og tilsæt til sidst...
Tronskiftekage Flot og indbydende kage til fejringen af kronskiftet i 2024. Opskriften er udviklet af Credin. 12 stk. á 780 gram Ingredienser2.675 g Browniebund med nødder og chokolade (basisopskrift)1.450 g Credi Fond jordbær (basisopskrift)3.120 g Credi Fond neutral (basisopskrift)20 g Vanillesukker (25021)1.200 g IGOS Rabarber 50% (30060)700 g Credigel (995819)7 g Golden Blå farve (29120)180 g Vekao overtræk, hvid (32287) Ud af en browniebund med chokolade og nødder på 2.675 g stikkes 12 bunde ud med udstikker ø13-14 cm. Hver bund smøres med 100 g Igos Rabarber og placeres i midten af en...
Fastelavnsboller med nougatcreme Lækker fastelavnsbolle på bløddej med borgmestermasse og nougatcreme. Opskriften er udviklet af Odense. 100 stk. á 108 gram Ingredienser4.600 g Bløddej (basisopskrift)3.000 g Borgmestermasse (basisopskrift)1.600 g Fløde (21130)1.600 g Nougatcreme (basisopskrift) Bløddejen udrulles straks på rullebord, 3 mm. Udskæres i ca. 10,5 x 10,5 cm med sporejern. 15 g borgmestermasse sprøjtes på hver og de lukkes som cremeboller. Stryges, raskes og bages ved 230-240 grader i 8-9 minutter. Fløden piskes til en fast flødeskum. Flæk fastelavnsbollen og sprøjt bunden op med...
Manitoba brød med bygsur 15 stk. á 700 gram Ingredienser3.000 g Manitoba Hvedemel (33820)1.000 g Øko Durummel, fint (23031)1.000 g Bygsur 20aktiv, flydende (802038)500 g CBP Havregryn (4095)250 g Øko Hørfrø (26286)250 g Øko Sesamfrø med skal (26381)250 g Farin brun (34645)250 g Øko smør, saltet (26030)150 g Salt med jod (34799)60 g Kronjäst orig. gær (36018)3.000 g Vand 11.000 g Vand 2 Ingredienserne (med undtagelses af smør, salt og vand 2) æltes 8 min. langsomt. Det tempererede smør tilsættes sammen med salt. Vand 2 tilsættes lidt efter lidt, mens dejen æltes skær i 2. gear. Dejen kommes...