Sarah Bernhardt med Valrhona chokolade En lækker petit four med creme lavet på Valrhona Hakumbi 53% og overtrukket med Satilia 62%. 71 stk. á 40 gram Ingredienser1.080 g Kransekagebund med karamelliserede hasselnødder - basisopskrift1.080 g Sarah Bernhardt masse - basisopskrift720 g Valrhona Satilia mørk 62% (32755)5 g Gold Color spray (49772) Pisk Sarah Bernhardt massen let med en spartel. Da massen er tyk, det går hurtigt. Sprøjtes med sammen tyl som bunden (rund 13mm). Fyld en skål med tempereret chokolade, sikre dig den er dyb nok til at dyppe i. Vend hele petit four pladen på hovedet...
Passionsdrøm med karamelcreme og sukkerristede hasselnødder 16 stk. á 76 gram Ingredienser240 g Mørdej med mandelmel (basisopskrift)720 g Passions mousse (basisopskrift)120 g Karamelcreme indlæg med sukkerristede hasselnødder (basisopskrift)130 g Passionsfrugt indlæg (basisopskrift)16 g Gul velvet spray (49773) Mandelmørdej rulles ned på 3 mm og udstikkes med en ring på 6,5 cm i diameter. Bages ved 200 grader i ca. 6-8 minutter til de er gyldne. Passionsmoussen fordeles med ca. 45 gram i hver portionskage. Oven på moussen lægges forsigtigt et frossent passionsindlæg, og oven på den lægges...
Macarons med Valrhona chokolade 90 stk. á 21 gram Ingredienser900 g Macaronsskaller (basisopskrift)900 g Chokoladekaramel med Jivara 40% (basisopskrift)90 g Sukkerristede hasselnødder (32671) Match de bagte skaller to og to efter størrelse. Læg dem på bordet vendt hver sin vej. Fyld chokoladekaramel i og luk skallerne. Opbevares på frost i en kantbakke med pladepose over. Tages ud 15-30 min. før brug, afhængigt af hvor hårdt det valgte indhold fryser. TIP: Du kan drysse fx krymmel, hakkede pistacienødder eller sukkerristede hasselnødder (blendes lidt finere) oven på inden tørring for at...
Bløddej med pilsner maskmel Hæv fiberniveauet med op til 70% ved at tilsætte maskmel. 61 stk. á 60 gram Ingredienser200 g Øko maskmel pilsner (8100)1.000 g Sødmælk1.500 g Øko Tipo 00 (23010)300 g Øko saltet smør (26030)200 g Stødt melis (34404)200 g Æg, str. L (36228)150 g Kronjäst original gær (36018)50 g Credifrost Super (971625)40 g Ireks Opti Cool (600125)30 g Salt med jod (34799) Maskmel iblødsættes med sødmælk i 30 min. Ingredienserne (undtagen smør) æltes langsomt i 5 min. Smør tilsættes, og dejen æltes skær. Bollerne bages 7-8 min. ved 220°C. Bestil ingredienserne...
Cookies med pilsner maskmel 46 stk. á 60 gram Ingredienser600 g CBP Hvedemel (4001)500 g Smør, saltet (26030)500 g Stødt melis (34404)250 g Farin brun (34639)250 g Æg, L (36228)150 g Øko Maskmel pilsner (8100)5 g Natron (29733)250 g XOCOFINE bagestabile drops 44% (32005)250 g Hasselnødder, hele (28204) De tempererede ingredienser (undtagen nødder og chokolade) køres sammen. Nødder og chokolade tilsættes og fordeles i dejen. Dejen trilles i stænger og køles/fryses. De skæres i stykker af 60 g, trykkes lidt og bages 10-12 min. ved 180°C. Bestil ingredienserne...