Valgkager Lækre kager med smag af jordbær og ribs til at markere folketingsvalget 10 stk. á 925 gram Ingredienser1.500 g Mørdej med mandelmel (basisopskrift)2.000 g IGOS jordbær/ribs (30065)1.500 g Mandelcreme (basisopskrift)2.500 g Jordbærmousse (basisopskrift)1.500 g Chantilly creme (basisopskrift)250 g Sprayfarve (basisopskrift) Mørdejen rulles ned på 3 mm. Kageringen (varenr. 50772) fores på indersiden og i bunden med mørdej. 200 g IGOS frugtfyld jordbær/ribs fordeles på bunden af hver kage, og 150 g mandelcreme sprøjtes ovenpå. Tærten bages med dobbeltplade i ca. 25 min. ved 170-180°C...
Choko-orange med knas Små julefristelser med smag af appelsin og chokolade 167 stk. à 36 gram Ingredienser1.900 g Browniebund (basisopskrift)1.825 g Credi Luksus Cake (basisopskrift)30 g Appelsinpasta uden farve (28743)2 g Gul flydende farve (29126)1.400 g Sarah Bernard creme (basisopskrift)200 g Crunch perler, mørk choko (32595)650 g Mørkt overtræk med hasselnødder (basisopskrift) Browniebunden bages i en kantplade (45x60 cm) foret med silikonepapir, ved 175°C i ca. 15 min. Credi Luksus Cake tilsættes appelsinpasta og gul farve og bages på samme måde som browniebunden. Når de er kølet...
Peanut terning Fin lille kage med en herlig kombination af saltet karamel, peanuts og hvid chokolade 70 stk. à 44 gram Ingredienser1.825 g Credi Luksus Cake (basisopskrift)300 g Peanutbutter400 g Sarah Bernard creme (basisopskrift)100 g Deli Karamel (40225)50 g Penuts, olieristede med salt2 g Salt uden jod (34809)700 g Hvid overtræk med hasselnødder (basisopskrift) Credi Luksus Cake dejen blandes godt sammen med peanutbutter (samlet vægt 2.125 g) og bages i en kantplade (45x60 cm) foret med silikonepapir ved 180°C i 16-18 min. Når kagebunden er kold, deles den på midten (på den korte...
Julenissen En krydret kage med cream cheese frosting. 4 stk. à 610 gram Ingredienser1.825 g Credi Luksus Cake (basisopskrift)10 g Kanel, stødt (29730)3 g Ingefær stødt (29707)400 g Cream cheese frosting (basisopskrift)200 g OM overtræk, rød (35313) Kanel og ingefær tilsættes til Credi Luksus Cake, og dejen doseres med 450 g i hjerteform (varenr. 44708). Kagerne bages ved 160°C i ca. 40 min. Når kagerne er kolde, sprøjtes 100 g cream cheese frosting på i form som et nisseskæg. Det røde marcipanovertræk rulles ned på ca. 2,6 mm skæres ud i form som en nissehue, som placeres på kagen. Lav øjne...
Vinterrugbrød med kanel og hasselnødder 12 stk. á 1.000 gram Ingredienser1.800 g Bornholm knæk rug (23006)1.000 g Flydende surdej rug (802043)300 g Kartoffelflager (33713)250 g Mørk brødmalt (20100)125 g Salt med jod (34799)50 g Kanel stødt (29727)2.550 g Vand 13.000 g Øko svedje rugmel (26328)600 g Hasselnødder (28204)400 g Solsikkekerner (33158)100 g Kronjäst orig. gær (36018)2.300 g Vand 2 Iblødsætning laves dagen før produktion og stilles tildækket i bageriet. Øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes 15 min. i 1. gear. Ligger 30 min. inden afvejning. Vejes af, glattes ud og drysses...