Agrain rugbrød med maskmel 12 stk. á 940 gram Ingredienser3.000 g Vand 1800 g Ølandshvede fint (23001)800 g CBP Poppet Rug (4097)800 g Flydende Surdej Rug (802043)500 g Øko Maskmel Pilsner (8100)600 g Solsikkekerner (33167)300 g Hørfrø (33121)100 g Salt med jod (34799)80 g Kronjäst original gær (36018)2.100 g Øko Svedje Rugmel (26328)2.220 g Vand 2 Iblødsætning foretages dagen før produktion med alle ingredienser undtagen svedje rugmel, gær og vand 2. Stilles tildækket i bageriet. Øvrige ingredienser tilsættes og det æltes i 12 min. i første gear. Dejen ligger i 30 min. inden...
Agrain madbrød med pilsner maskmel 18 stk. á 500 gram Ingredienser250 g Øko Maskmel Pilsner (8100)800 g Vand 14.000 g Hvedemel Manitoba Casillo (33816)750 g Ølandshvede fuldkorn (23002)500 g Flydende Surdej Rug (802043)110 g Salt med jod (34799)30 g Kronjäst original gær (36018)40 g Credifrost® Super (944696)2.550 g Vand 2800 g Vand 3 Maskmel pilsner sættes i blød med vand 1. Lad det trække i 60 min. Alle ingredienser på nær vand 3 og salt tilsættes iblødsætningen. Dejen æltes i 10 min. i første gear. Vand 3 tilsættes i andet gear af tre omgange. Salt tilsættes de sidste 3 min. Dejen æltes...
Baguettes med rasp Prøv denne opskrift på baguettes, hvor du bruger gårsdagens brødrester. For at lave din egen hvederasp, skal du blot skære dit daggamle hvedebrød (uden kerner) i små stykker og lade det tørre ved eftervarmen med åbent spjæld.  14 stk. á 700 gram Ingredienser4.000 g Øko Tipo 00 (23010)1.000 g Hvederasp1.000 g Bygsur flydende (802038)125 g Salt med jod (34799)50 g Kronjäst original gær (36018)3.000 g Vand 11.000 g Vand 2 Alle ingredienser undtagen salt og vand 2 æltes i 10 min. i første gear. Salt tilsættes og der æltes i andet gear, hvorefter vand 2 tilsættes lidt efter...
Croissanter med æblefyld og frangipane Giv dine daggamle croissanter nyt liv med æblefyld og frangipane. Frangipane er en kagecreme med bl.a. mandler og smør.  30 stk. á 120 gram Ingredienser – Croissantdej2.243 g Øko Hvedemel EXTRA (23012)220 g Stødt Melis (34404)40 g Salt uden jod (34809)1.200 g Vand80 g Kronjäst original gær (36018)60 g Øko Blomster Honning (27616)1.200 g Butter Pastry 100% (36183)300 g Mandelflager u/hinde (28080)300 g IGOS Fruit filling Æble (30062) Ingredienser – Frangipane500 g Smør saltet (36063)500 g Stødt Melis (34405)500 g Helæg Past. (36225)500 g Mandelmel fin...
Softkerne rugbrød bagt med brødrester Der er ingen grund til at smide dagens overskud af rugbrød ud - brug det i stedet i morgendagens produktion. Prøv fx. denne opskrift, hvor du bruger dagens overskud softkerne rugbrød i dejen til morgendagens rugbrød.  11 stk. á 1.100 gram Ingredienser1.200 g Rugkerner, hele (26086)1.200 g Vand 11.600 g Softkerne rugbrød (rest rugbrød)900 g Flydende Surdej Rug (802043)300 g Hørfrø (33121)250 g Mørk brødmalt (20100)105 g Salt med jod (34799)1.400 g Vand 22.100 g Øko Svedje Rugmel (26328)800 g Ølandshvede fint (23001)600 g Solsikkekerner bakery (33167)100...