Menu

Vores passion, din succes

Velkommen
markedsfoeringsportal billede 1170 x 323

Markedsføringsportal

 

FÅ GJORT BUTIKKEN STRØMLINET OG LØFT KVALITETSNIVEAUET MED EN FLOT OG ENSARTET SKILTNING. FOR CBP PREMIUM KUNDER ER DET NU NEMMERE END NOGENSINDE AT FREMSTILLE EGNE PRISSKILTE OG PLAKATER M.M.

Med CBP’s fleksible online løsning kan du lave dine prisskilte eller hyldeforkanter direkte på din PC eller tablet og se resultatet med det samme på skærmen.

Et stort udvalg af forskellige standardskabeloner i forskellige størrelser giver dig mulighed for at skabe din helt egen personlige stil, og du kan også indsætte dit logo. Har du behov for at få dit helt eget unikke design, kan vi også hjælpe med det.

Skal vi printe for dig, eller vil du selv?
Når skiltene er færdiggjort, kan du vælge at printe dem selv eller mod betaling at modtage dem færdige fra vores trykkeri. Herfra leveres de skåret i den ønskede størrelse i kraftigt smudsafvisende materiale og med tryk på begge sider.

Gadeskilte trækker kunder i butikken
En flot og professionel plakat med et stærkt tilbud er effektiv markedsføring og trækker kunder i butikken. Samtidig profilerer du dig som en aktiv og dynamisk butik, hvor der sker nyt og spændende.

Plakater er lige så nemme at lave online som prisskilte: Login, vælg skabelon, skriv tekst og pris og upload evt. et billede eller vælg et fra vores store database med forskellige produktbilleder. Når plakaten er klar, klikker du på ”bestil”. Herefter modtager du dine færdige plakater direkte fra trykkeriet. For CBP Premium kunder er denne service endda gratis. Du betaler kun for selve forsendelsesomkostningerne. Der ligger skabeloner klar til de fleste af årets begivenheder og sæsoner, så du altid kan være klar med aktuelle tilbud og nyheder.


Kontakt din CBP distriktschef og hør hvordan du kommer i gang.


Klik her for at starte vores webskilteportalSæt gang i salget med en SMS-kundeklub

3 ud af 4 kunder er allerede medlem af en kundeklub, og en megafonundersøgelse viser, at danskerne tilmelder sig kundeklubber som aldrig før. En SMS-nyhed der er formuleret rigtigt, og som kommer på det rette tidspunkt, har en meget stor effekt!

Klik her for at logge på på SMS Kundeklub administration

Oprette SMS kunder - klik her

CBP Premium - en vifte af muligheder

DEN LOYALE KUNDE FÅR EKSTRA FORDELE. CBP PREMIUM ER PERFEKT TIL DIG, DER VIL HAVE FREMGANG OG SAMTIDIG HOLDE FAST I SELVSTÆNDIGHEDEN.

CBP PREMIUM ER IKKE ET KÆDEKONCEPT, MEN ET NÆRT SAMARBEJDE OM AT GØRE DIN FORRETNING ENDNU BEDRE.

  • Prisskilte og plakater
  • Opfrisk din butik
  • Website
  • Facebook
  • SMS Service


    webportal quickguide
 
                            Quickguide til skilteportal
 
glasurbaker baking breadchokoladebaker workstation