Menu

Vores passion, din succes

Velkommen
mersalgshaandbogen banner2

MERSALGSVÆRKTØJET

 

I løbet af dagen ændrer dine kunders behov sig. Vi hjælper dig til at justere sortimentet, således at du bedre opfylder deres behov i løbet af dagen. På den måde kan du sælge mere til dine kunder.

Mennesker er også forskellige, og vi har forskellige madvaner. Husker du, at dine kunder har forskellige behov for bagværk og bagerprodukter i løbet af døgnet, og at det ændres i løbet af ugen og året?

Mersalg handler om at kunne dække kundernes behov/ønsker mange tidspunkter i døgnet. Har du de produkter dine kunder efterspørg i løbet af dagen, ugen og året? Vi spiser forskelligt om det er til at starte ugen med på en mandag eller fejre weekenden komme. Der er sæsonbetonede behov i løbet af året: Jul, påske, forår, sommer, vinter og helligdage og særlige behov som fx allergikere og diabetikere. Er der ønsker til økologi, fuldkorn, glutenfri eller sukkerfri?Har du overvejet dine kundtypers forskellige behov?

  • Kontakt din CBP distriktschef, hvis du vil være klogere på, hvem dine nuværende og potentielle kunder er og hvordan du kan sælge mere til dem

 

mersalgshaandbog1mersalgshaandbog4mersalgshaandbog3mersalgshaandbog2