Vi er ikke bare en traditionel leverandør. Vi er en værdifuld partner, der hjælper dig til succes. Det sker ved at give dig viden og inspiration, ved at udvikle nye koncepter, der styrker dit salg – og endelig ved at støtte din forretning med nye initiativer.

Det er på kvaliteten og fagligheden, at du som håndværksbager skal vinde. I mange situationer er det uundværligt at have en stærk leverandør og sparringspartner lige ved hånden - det får du når du vælger CBP.

Sammen skaber vi din succes
Den loyale kunde får ekstra fordele ved at handle hos CBP. CBP Premium er ikke et kædekoncept, men et nært samarbejde om at gøre kundernes forretning endnu bedre.

Vi giver dig de bedste forudsætninger for at få succes med din forretning. Derfor tilbyder vi mere end ingredienser til godt bagværk. Vi tilbyder løsninger og kompetent rådgivning.

Forretningsudvikling
CBP’s dygtige distriktschefer hjælper dig med at få mere ud af det, du allerede har. I samarbejde med dig udvikler de dine medarbejdere og din butik, så dine kunder får en endnu bedre oplevelse – og køber lidt mere.

Faglig udvikling og problemløsning
CBP’s erfarne fagkonsulenter hjælper dig med at udvikle dit bagværk og sortiment, så din forretning optimeres. Fagkonsulenten er også den neutrale problemknuser, der kan give dig sparring på de daglige udfordringer.

Program, der gør kalkulation og mærkning til en leg
CBP har udviklet programmet CBP Premium Pro, der beregner alt det, du har brug for – du skal blot indtaste dine opskrifter, så klarer programmet resten. Vi sørger for at hente råvaredata direkte fra leverandørerne, således at programmet altid har de opdaterede informationer. Du får overblik og sparer tid – og dermed ekstra tid til at kræse om dit håndværk og styrke din forretning.

Marketing
Markedsføring skal ikke blot være en omkostning – den skal virke! Det hjælper ikke at være en dygtig konditor og bager, hvis ingen ved det. Derfor hjælper CBP’s marketingafdeling gerne med at udvikle slagkraftige markedsføringsmaterialer, der skaber trafik til din butik og sælger dine kager og bagværk.

CBP er tæt på at være din "one-stop-shop”, der har alt det, som du som moderne konditor eller håndværksbager har brug for.

Læs tidligere udgaver af SPRØD

 SPROED09SproedOtte a SPROEDsyv forside
SPROED6 0217 forside web SPROED 0117 Forside web SPRØD IV LOWRES   
sproed 3   sproed2  sproed 1