Aktuelle kampagner

Velkommen til 2020

Et nyt friskt år har taget sin begyndelse. Spændt venter vi på hvad året byder af spændende udviklingsmuligheder. Et nyt år byder op til nytænktning og revurdering. Skal noget i mit sortiment være anderledes,  hvad er min best-sellerter som SKAL være i sortimentet og kunne det være sjovt, at tilbyde min kunder, gæster, bespisende produkter inspireret af det store udland? Mulighederne er mange, så grib året - velbekomme.

Gå på opdagelse i vores nuværende inspirationshæfter herunder. 

fastelavn 2020

Fastelavn er en fest for børn og barnlige sjæle, de små klæder sig ud, får fastelavnsris og slår katten af tønden - ej at forglemme at vi spiser skønne, velsmagende fastelavnsboller. De findes i et utal af afskygninger, på gammeldaws vis og med creme, fløde og andre fyldninger.

Valentine 2020

Valentinsdag fejres den 14. februar hvert år. I Danmark er traditionen forholdsvis ny, men flere og flere danskere synes at dagen skal fejres og at det er engod anledning til at hylde kærligheden, tosomheden eller blot ønske en give en veninde eller ven en kærlig tilkendegivelse. Se her hvordan du pynter og pakker ind til Valentine.