Menu

Vores passion, din succes

Velkommen


CBP støtter op om "ÅRETS KAGE" 2019


 - En storslået aften, hvor det ypperste indenfor konditori blev præsenteret og velsmagt på crown plaza i københavn ...

CBP ønsker stort tillykke til alle vinderne


1. pladsen:

Mette Sophie Olsen
Andersen Bakery i København.

Vinderkagen bestod af en mascarponemousse og solbær/verbenagelé på en pecanbund, sprayet med chokolade og pyntet med lilla chokoladepynt, miroir og rød skovsyre.

Vinder 2019 nr1
  Foto: Adam Grønne


2. pladsen:

Rune Ulv Bonnichsen
Kurhotel Skodsborg

Cafe le twist er navnet på vinderkage nr. 2. I denne kage var det kaffe der var hovedsmag der, sammen med dén mango, karamel, passionsfrugt og mørk chokolade, fik smagene til at gå op i en højere enhed – fire ingredienser, der får kaffen til at vise sig fra sin bedste side.

Vinder 2019 nr2
   Foto: Adam Grønne


3. pladsen

Anne Sigvardsen
Hotel D’Angleterre

Hvid hassel er navnet på kage nr. 3, hvor smagen af hasselnød overrasker i den hvide mousse, idet kagen ikke indeholder hasselnødder. En kærnemælkskaramel giver kagen en let syre, og kiksebunden tilfører mild bitterhed i form af kaffe.


Vinder 2019 nr3
   Foto: Adam Grønne


Vinderlisten er - klik herOm ÅRETS KAGE

Ambitionen for ”ÅRETS KAGE” er, at skabe nye, søde oplevelser i det mere end 300 år gamle fag – til glæde for landets konditorer såvel som kageelskere.

Den 9. marts afholdt Konditorlauget for 35. gang årets sødeste konkurrence – ÅRETS KAGE – hvor branchens største talenter dyster i at kreere årets mest opfindsomme , fineste  og velsmagende konditorkage!

I år blev konkurrencen afholdt  den 9. marts på Crowne Plaza Hotel i Ørestad. Omkring 100 bagere og konditorer, lige fra unge svende til garvede mestre, indleverede kager til bedømmelse.