Menu

Vores passion, din succes

Velkommen

Aarets kage

CBP støtter op omkring "årets kage" 2017

For CBP har det stor betydning, at vi støtter op omkring branchen og bager/konditorfaget. Ambitionen for ”ÅRETS KAGE” er, at skabe nye, søde oplevelser i det mere end 300 år gamle fag – til glæde for landets konditorer såvel som kagespisere vidt omkring, en ambition som passer godt til CBP’s ambition om, at værne om det gamle håndværk og samtidigt være med til at skabe morgendagen.

Den 11. marts fejrede Konditorlauget for 33. gang årets sødeste konkurrence – ÅRETS KAGE – hvor branchens største talenter dyster i at kreere årets mest opfindsomme og fineste konditorkage!

I år blev konkurrencen afholdt på Crowne Plaza Hotel i Ørestad. Omkring 100 bagere og konditorer, lige fra unge svende til garvede mestre, indleverede kager til bedømmelse.

 

Om ÅRETS KAGE

ÅRETS KAGE er en årlig konkurrence, der hylder de danske konditortraditioner og giver branchens bedste håndværkere – fra den unge lærling til den garvede mester – mulighed for at vise deres personlige og kreative fortolkning af den klassiske kagekunst.

Den allerførste ÅRETS KAGE-konkurrence løb af stablen i 1985. Bag begivenheden står Københavns Konditorlaug, der besluttede at etablere en scene for nytænkning og kreativitet udi konditordisciplinens mange facetter. Et frirum for leg med alt fra udseende og smagssammensætninger til brug af såvel klassiske som utraditionelle råvarer.

Vinderen præmieres med 10.000 kroner samt retten til at udstille Københavns Konditorlaugs flotte vandrepokal i sin forretning eller på sin arbejdsplads et år frem.


Resultater - top 10


Se resultaterne fra ÅRETS KAGE 2017 her – top 10…