Find online inspiration her

Video

At se bagværk eller teknikker udarbejdet stepvis, kan være nemmere at se i en video frem for en fremgangsmåde på skrift.

Her finder du videoopskrifter, -guides og -teknikker på bagværk og kagecreationer. Der vil løbende komme flere videoer til ... så stay tuned.

Podcast

Savner du tid til fordybelse? Og er det svært at få tid til at læse om trends, eller netværke med andre i branchen?

Så lyt med i SPRØD Podcast, hvor artiklerne fra SPRØD Magasin læses op, så du har hænderne fri til alt det andet, du skal nå i din travle hverdag.

Facebook

Som bager er du næsten nødt til at være på Facebook eller Instagram. Du finder ikke en mere målrettet eller billigere reklameplatform. Du må bare ikke tro, at det er gratis.

Eller – det er det jo. Gratis. Men ikke, hvis du vil bruge platformen optimalt til at nå ud til de ”rigtige” på Facebook.

Mere digital viden

Sociale medier - Fremtidens reklameplatform
Som bager er du næsten nødt til at være på Facebook og Instagram. Du finder ikke en mere målrettet eller billigere reklameplatform. Du må bare ikke tro, at det er gratis!
Kom i gang med Facebook
Facebook er et godt medie, når du vil sætte ekstra fokus på din butik og dit gode bagværk. Fortæl små historier fra hverdagen og del billeder og videoklip af nybagt brød og fine kager fra hverdagen, særlige lejligheder og højtider.
Quickguide til CBP skilteservice
Med CBP markedsførings webshop, er det gjort nemt at bestille nyt indretningsmateriale, merchandise, skilte og plakater til
din bagerbutik. Til mange af produkterne på shoppen er der lavet
indbydende skabeloner, som du hurtigt kan gøre brug af, når du
bestiller. På den måde sparer du tid, uden at gå på kompromis med
designet.
Mere viden om CBP Premium Pro
CBP Premium Pro gør det nemt at sikre korrekt mærkning, præcise kalkulationer og optimal produktion. Til glæde for dine kunder, din økonomi og fødevaremyndighederne.