Find online inspiration her

Video

At se bagværk eller teknikker udarbejdet stepvis, kan være nemmere at se i en video frem for en fremgangsmåde på skrift.

Her finder du videoopskrifter, -guides og -teknikker på bagværk og kagekreationer. Der vil løbende komme flere videoer til ... så stay tuned.

Podcast

Savner du tid til fordybelse? Og er det svært at få tid til at læse om trends, eller netværke med andre i branchen?

Så lyt med i SPRØD Podcast, hvor artiklerne fra SPRØD Magasin læses op, så du har hænderne fri til alt det andet, du skal nå i din travle hverdag.

Facebook

Som bager er du næsten nødt til at være på Facebook eller Instagram. Du finder ikke en mere målrettet eller billigere reklameplatform. Du må bare ikke tro, at det er gratis.

Eller – det er det jo. Gratis. Men ikke, hvis du vil bruge platformen optimalt til at nå ud til de ”rigtige” på Facebook.

Guide til Facebook annoncering

Mere digital viden

CBP Podcast - hvorfor høre SPRØD direkte i dine ører?
Hos CBP bestræber vi os hele tiden på at at leverer relevant og nærværende viden og inspiration til dig, der hvor du er. Vi udvikler løbende nye løsninger som kan hjælpe dig i en travl hverdag.
Sociale medier - Fremtidens reklameplatform
Som bager bør du overveje om du skal være til stedet på Facebook og Instagram. Det er en målrettet og billig reklameplatform, du må bare ikke tro, at det er gratis!
Kom i gang med Facebook
Facebook er et godt medie, når du vil sætte ekstra fokus på din butik og dit gode bagværk. Fortæl små historier fra hverdagen og del billeder og videoklip af nybagt brød og fine kager fra hverdagen, særlige lejligheder og højtider.
Quickguide til CBP skilteservice
Med CBP online skilteservice kan du nemt bestille flotte skilte og plakater til din bagerbutik eller kantine. Du kan finde skabeloner, som du hurtigt kan gøre brug af, når du bestiller. På den måde sparer du tid, uden at gå på kompromis med designet. Eller du kan få lavet din egen skabelon(er)
Mere viden om CBP Premium Pro
CBP Premium Pro gør det nemt at sikre korrekt mærkning, præcise kalkulationer og optimal produktion. Til glæde for dine kunder, din økonomi og fødevaremyndighederne.
CASE: Styrk din fysiske butik med en webshop

Bageren i Vorbasse er gået online

”Langt nemmere end jeg troede”

”Nemt”, ”genialt” og ”utrolig smart”. Tina Fyhn er jyde, men bruger alligevel store ord, når hun skal beskrive sin bagerforretnings nye webshop. Takket være Premium Pro blev den sat op på få dage, og nu har Landsbybageren et flot, online udstillingsvindue, der gør det nemt for erhvervskunderne at bestille og afhente ...

Til dig der allerede har din egen CBP bager-webshop
Nye webshop-funktioner pr. 6. august 2020

CBP App

Du finder også alle CBP's materialer på vores app. Søg på "CBP" i App Store eller Google Play.
Du kan også tilgå direkte på web - klik her

CBP app guide
Har du brug for en guide - klik her