Markedsføring

Markedsføring skal ikke blot være en omkostning - den skal virke. Det hjælper ikke at være en dygtig bager eller konditor, hvis ingen ved det. Derfor hjælper CBPs marketingafdeling gerne med at udviklie markedsføringsmaterialer, der skaber trafik til din butik og øger dit salg.

Nå ud til dine kunder
Samme afdækker vi dine behov for markedføring hvadenten det er en lille tryksag eller en større kampagne. Vi leverer det komplette materiale, der giver sammenhæng, genkendelighed og en rød trå i din markedsføring. Skiltningen bliver målrettet dit bagværk, din butik eller kantine og dine kunder, så du sikre god markedsføring.

Vi kan blandet andet hjælpe med følgende...

Markedsføring der virker

  • Kampagneplanlægning / Årshjul
  • Materialer til events og lokale tiltag
  • Flyers, postkort og foldere
  • Instore materialer - brød/kagestikkers og diskskilte
  • Udendørsmaterialer - skilte, plakater og roll ups
  • Annoncer og visitkort
  • Hele kampagner - div. materialer
Se flere muligheder i hæftet ...

Merværdi hos CBP

CBP skilteprogram

I CBPs skilteprogram har du mulighed for nemt og hurtigt at lave dine egne plakater og skilte. Det giver din markedsføring flot, ensartet udtryk. Quickguiden til skilteprogram Klik her

Mystery shopper

Hvordan oplever kunderne din butik? Servicemind tilbyder bl.a. interviews af dine kunder, så du får et klart billede af, hvordan de oplever butikken, varerne og betjeningen.

Det digitale univers

Det digitale univers indeholder materialer og viden om bl.a. sociale medier og generelle online strømninger. Ydermere spændende og brugbare podcast og videomateriale m.v.

Dekopakker

Giv kunderne en oplevelse i din butik og understreg stemningen i din butik med flotte dekorationspakker. Dekopakkerne indeholder god dekorationsprodukter og temaer tilpasset året rundt.

Conzoom Rapporter

CBP Premium ConZoom giver dig et indgående kundekendskab, så du kan ramme rigtigt med din markedsføring, dit sortiment og din butiksindretning.

Premium Pro

Det er vigtigt at have styr på de mindste detaljer, når man er professionel bager. Kunder og myndigheder vil vide alt om allergener, næringsindhold, fuldkorn mv., og det kræver en stor lommeregner at følge med.