Menu

Vores passion, din succes

Velkommen

CBP - guldsponsor på ...

Det Danske Bagerlandshold Final 72

Det er med stor ydmyghed, engagement og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi for 2019 er guldsponsor for "Det Danske Bagerlandshold." Det ligger os meget på sinde, at bidrage til at fremme branchen, herunder de gode råvarer, håndværket og bevare stoltheden i faget.


Kasper Hansen, Chefkoordinator for Bagerlandsholdet udtaler ...

"Vi er utrolig glade for, at vi har fået CBP med om bord på rejsen mod noget større. I en branche med mange interessenter er det vigtigt, at vi kan navigere i det politiske miljø, og tilgodese alle parter og det er et livslangt læringsprojekt. Jeg er utrolig glad og stolt på hele projektet og ikke mindst deltagernes vegne, at vi nu kan tilføje endnu en virksomhed til rækken af guldsponsorer." 

"Vi skal hver dag sørger for, at vi har og dyrker en kultur hvor vi samskaber hele organisationen igennem, lige fra den enkelte deltager til ledelse og sponsorer."

"Med tilgangen af CBP får vi udviklet vores økonomiske fundament og dermed kan vi alle holde snuden i sporret og forsætte den retning vi har sat os jf. vores strategi 2016 – 2020. Landsholdet er et fællesskab, og derfor gør vi ekstra ud af, at inddrage virksomhederne og få dem til at føle, at de er en del af et fælles projekt, som udvikler sig måned for måned, år for år."


Læs mere om Det Danske Bagerlandshold her
Bagerlandsholdet 2018 3 1200x628

Nyheder

 • SPRØD #10 2019-03-04

  SPRØD 10 er på gaden ... et magasin fyldt med spændende artikler, nyheder, opskrifter m.m.

  Læs mere ...

 • Bagerlandsholdet 2019-02-20

  Det er med stort engagement og stolthed, at vi er blevet guldsponsor for Bagerlandsholdet.

  Læs mere ...

 • Ta' med til Finland 2017-09-17

  Hvorfor interesserer sig for finsk bagværk? Fordi dine kunder elsker at rejse og prøve nyt.

  Læs mere ...

cbp nyhedsbrev