Menu

Vores passion, din succes

Velkommen

SPRØD

 

CBP's magasin "SPRØD" er målrettet til bager- og konditorbranchen. Nu kan vore kunder få syn for sagen, og se hvad vi gør for at skabe en mere sikker fremtid for dem som håndværksbagere. 


Indholdet i magasinet er vidensdeling og inspiration til vores kunder, hvor vi har fokus på høj produktkvalitet samt at dele tips og tricks fra én bagervirksomhed til en anden. 

Der er kun gode produkter og indhold, der er relevant for håndværksbageren. Vi synliggør den værdi, vi bidrager med til branchen og sætter fokus på faglighed og kvalitet. Det er svært for branchen at klare udfordringerne alene og CBP er en værdifuld partner, som er tæt på kunderne og vil hjælpe dem til at blive en succes.

Med "Vores passion, din succes" - i CBP, mener vi, at vi kan gøre en forskel for vores kunder. Vi vil gøre dette ved at dele viden og inspiration, ved at udvikle nye koncepter, der styrker deres salg - og endelig, ved at støtte deres virksomheder med nye initiativer.

Hos CBP bestræber vi os på at skabe værdi for kunderne. Sammen vil vi overvinde modgang og udnytte de mange muligheder for at give forbrugerne kvalitet bager brød i hele Danmark.

SPRØD udkommer to gange årligt.

SPROED10

Læs SPRØD #10 (klik på billedet)

Nyheder

 • SPRØD #10 2019-03-04

  SPRØD 10 er på gaden ... et magasin fyldt med spændende artikler, nyheder, opskrifter m.m.

  Læs mere ...

 • Bagerlandsholdet 2019-02-20

  Det er med stort engagement og stolthed, at vi er blevet guldsponsor for Bagerlandsholdet.

  Læs mere ...

 • Ta' med til Finland 2017-09-17

  Hvorfor interesserer sig for finsk bagværk? Fordi dine kunder elsker at rejse og prøve nyt.

  Læs mere ...

cbp nyhedsbrev