20 portioner á 236 gram
Ingredienser
1.000 g CBP Havreflager (4096)
1.000 g Sødmælk
1.000 g Vand
10 g Salt uden jod (34809)
1.000 g Skyr Arla 0,2%
500 g Rabarberkompot (basisopskrift)
200 g Poppet rugdrys (basisopskrift)
CBP Havreflager, salt, vand og mælk koges op under omrøring til ønsket konsistens. Server havregrøden med skyr, rabarberkompot og poppet rug samt evt. nødder og friske blåbær.
Rabarberkompot (basisopskrift)
750 g Rabarber, stykker (2585)
200 g Stødt melis (34404)
50 g Vanillesukker (25021)
Rabarber og sukker koges ved svag varme til ønsket konsistens.
Poppet Rugdrys (basisopskrift)
500 g CBP poppet rug (4097)
200 g Invertsukker med 20% honning (27600)
Ingredienserne til poppet rugdrys blandes og spredes ud på papir i en kantbakke. Tørres 15-20 min. ved 160°C.