Rødbedebites

Brød og mel behøver ikke altid at hænge sammen. Prøv fx disse rødbedebites, der er lavet helt uden mel. Server rødbedebites som snacks eller som tilbehør til supper eller salater.

231 stk a 20 gram

Ingredienser
2.000 g Økologisk rødbede
1.000 g Gulerodsstrimler (2538)
1.000 g Økologiske helæg (36226)
250 g Økologisk havregryn (26084)
100 g Økologiske HUSK frøskaller
100 g Chiafrø (33001)
100 g Økologiske sesamfrø med skal (26381)
50 g Økologisk bagepulver (26395)
25 g Salt uden jod (34809)
10 g Citronpeber (29728)

Topping
50 g Økologisk Vesterhavsost
50 g Økologisk peberrod

Rødbederne vaskes, skæres i mindre stykker, pakkes i stanniol og bages 60 min. ved 160°C. Efter afkøling blendes/hakkes rødbederne med gulerødderne. HUSK frøskaller blandes med de øvrige tørre ingredienser. Øvrige ingredienser tilsættes og røres sammen til en homogen masse. Stilles tildækket på køl til dagen efter. Sprøjtes i muffin-silikoneform (48137), drysses med topping.

Bages 25 min. ved 230°C.

Tip: Prøv at skifte peberroden i toppingen ud med 10 g økologisk timian.